Dovolená

25.11.2014 17:21
Pokud nemůžete delší dobu hrát hru, je možné poslat vaši Lady na dovolenou.
 
Zatímco je vaše Lady na dovolené, nemůžou ji ostatní Lady vyzývat, nezískává dolary ze svého apartmánu a ostatní Lady pro ni a její apartmán nemůžou hlasovat. Také vám nemůžou posílat soukromé zprávy a psát komentáře na profil vaší Lady. Ale pokud získala dostatečný počet hlasů pro umístění vjedné ze soutěží (Pódium, Soutěž apartmánů, FTV Módní přehlídka), tak i přesto se může umístit a získat odměny ztěchto soutěží.
 
Máte-li aktivní úkoly omezené časem, budou zrušeny a znovu plnit je můžete po návratu zdovolené. Vaše postupy vjiných úkolech budou uloženy a můžete vjejich plnění pokračovat po vašem návratu zdovolené.
 
Štěstí a Zalíbení vašeho přítele nebude změněno a najdete je na stejné úrovni, v jaké jste je zanechali. Také vaše energie bude doplněna do svého maxima.
 
Aktivované bonusy z VIP obchodu (bonusy popularity, energetické bonusy a talenty) budou nadále aktivní – efekt budou mít do vypršení jejich platnosti.
 
Vaši dovolenou můžete aktivovat, pokud nemáte žádné jiné aktivní činnosti (práce, hledání supermodelek a účast na focení) a pokud jste nenalezla supermodelku a nerozhodujete se, zda ji vyzvat či vzdát souboj.
 
Maximální trvání dovolené je 20 dní (dovolená automaticky skončí po uplynutí 20 dní). Dovolenou můžete zdarma zastavit nejdříve po 48 hodinách od její aktivace. Pro návrat zdovolené během prvních 48 hodin musíte zaplatit diamanty. Minimální doba mezi dvěma dovolenými je 48 hodin (což znamená, že si další dovolenou můžete aktivovat nejdříve po uplynutí 48 hodin od předchozí dovolené).
 
Pokud musíte svoji Lady na čas opustit, nemusíte se o ni strachovat. Pošlete ji na dovolenou a ona se o sebe dobře postará. Je to totiž moudré děvče, které vás nezklame, takže jakmile se vrátíte, budete moci spolu opět trávit čas.