Herní měna

25.11.2014 17:16
V Lady Popular jsou 3 měny – dolary, smaragdy a diamanty, které budete potřebovat, abyste zvaší Lady udělali nejkrásnější a nejpopulárnější dívku.
 
Budete je potřebovat, abyste mohla zakoupit úžasné oblečení a měnit vzhled vaší Lady dle její nálady. Také je můžete využít při zařizování jejího apartmánu nejnovějšími interiérovými trendy.
 
Budou se také hodit při budování vašeho vztahu spřítelem, když ho budete zvát na rande nebo mu posílat různé dárky. To ho potěší a bude vaší Lady věrně stát po boku delší dobu.
 
Pokud si vaše Lady bude připadat, že potřebuje více přátel, tak jí kupte mazlíčka, který bude vděčný za její péči. Smazlíčkem si užije zábavu během jeho trénování a bude jí vždy oddaný. Jako odměnu za úspěšné trénování, můžete svému mazlíčkovi koupit rozkošné oblečení, aby ladil svaší Lady.
 
Dolary si můžete vydělat prací nebo výhrou vmódních soubojích vMódní Aréně. Jakmile vaše Lady dosáhne vyšší úrovně a zvýší se jí popularita, bude moci pracovat pro FTV. Zde má šanci vyhrát smaragdy účastí na focení a při soubojích se supermodelkami. Smaragdy mohou být použity pro získání jedinečných šatů či nového hvězdného vzhledu. Pokud budete potřebovat diamanty, abyste využila prémiových herních služeb, navštivte ve městě banku a zakupte diamanty, které potřebujete. Zda diamanty proměníte vdolary, nebo je využijete přímo, je čistě na vás!