Popularita

25.11.2014 16:09
Chcete-li být populární, musíte pro to něco udělat – je nutné vytvořit si soubor osobních vlastností, které vám umožní dostat se na vrchol.
 
Aby se vaše Lady stala populární, musíte rozvinout její dovednosti, které jsou nedílnou součástí její popularity - což není snadné, ale ani tak těžké. Každou zpopularit můžete zvýšit buď provedením jednotlivých akcí, za které dostanete módní body, nebo je můžete zaplatit přímo dolary. Kjednotlivým popularitám také můžete získat různé bonusy od přítele, kterého najdete vklubech a ve VIP obchodu si můžete zakoupit Bonusy Popularity.
 
Styl – tato popularita vyžaduje rovnováhu při vytváření vašeho vzhledu, méně někdy bývá více, ale naopak občas vám může mimořádný vzhled usnadnit cestu na Pódium. Takže se nebojte experimentů a vyzkoušejte různé kombinace pro vzhled vaší Lady, aby svojí kreativitou získala co nejvíce hlasů od ostatních Lady. Navštivte Nákupní centrum a kupte oblečení scílem zvýšit váš styl. Každá zakoupená položka vNákupním centru vám dá módní body, které budou přidány pro váš Styl.
 
Kreativita – ukazuje schopnost používat vlastní fantazii při vytváření nových nápadů a jejich prezentování nejlepším způsobem. Pokud dáte své fantazii volnost a začnete o nábytku přemýšlet novým způsobem, vytvoříte jedinečnou atmosféru ve vašem apartmánu. Zkuste při zařizování využít inovativních a netradičních nápadů a přiblížit se tak prvnímu místu vSoutěži apartmánů. Jděte do Prodejny nábytku a zakupte nábytek do vašeho apartmánu scílem zvýšit vaši kreativitu. Každá zakoupená položka vProdejně nábytku vám dá módní body, které budou přidány pro vaši Kreativitu.
 
Oddanost – tato popularita ukazuje vaši silnou lásku kmazlíčkovi. Nemáte jen mazlíčka, máte skutečného přítele, který vám bude velmi vděčný za veškerou péči, kterou mu věnujete. Nezapomeňte mazlíčkovi ukázat svoji lásku – tímto způsobem ho vždy budete mít po svém boku, nezáleží na tom, zda jste zrovna smutná, nebo sním budete chtít sdílet své štěstí. Jděte do Zverimexu a kupte svému mazlíčkovi oblečení scílem zvýšit svoji oddanost. Každá zakoupená položka ve Zverimexu vám dá módní body, které budou přidány pro vaši Oddanost.
 
Krása – tato popularita je vlastní každé dívce na Zemi. Nicméně někdy se může stát, že skutečná krása je schována za tunou make-upu a špatnou kombinací oblečení. Takže byste se měla naučit, jak ukázat pravou krásu vaší Lady, abyste ji nasměrovala správným směrem kpopularitě a na Pódium. Jděte do Salónu krásy a pořiďte si změnu vzhledu scílem zvýšit svoji krásu. Každá změna vzhledu, která bude provedena vSalónu krásy, vám dá módní body, které budou přidány pro vaši Krásu.
 
Štědrost – ukazuje vaši schopnost dělit se sostatními a udělat je šťastnými, aniž byste za to cokoli očekávala. Štědrost vyžaduje laskavost a ohleduplné chování kdruhým. Dříve nebo později bude vaše štědrost odměněna a vy budete populární nejen díky vašemu vzhledu, ale také proto, jak se chováte kostatním. Hlasujte pro ostatní hráčky vrůzných soutěžích scílem zvýšit svoji štědrost. Každý hlas, který přidělíte, vám dá módní body, které budou přidány pro vaši Štědrost.
 
Loajalita – ukazuje lásku vašeho mazlíčka kvaší Lady, kterou od něho získává za starostlivou péči. Nezapomeňte trénovat vaše mazlíčky a starat se o ně – budou velmi vděčni za vaši pozornost a stanou se nejlepšími přáteli vaší Lady. Trénujete vaše mazlíčky pro zvýšení vaší loajality. Každá chvilka věnovaná trénování vašeho mazlíčka vám dá módní body, které budou přidány pro vaši Loajalitu.