Práce

25.11.2014 16:39
Vaše Lady potřebuje peníze, aby mohla trávit čas vobchodech – proto si potřebuje najít práci.
 
VFTV centru je mnoho volných pracovních míst, ze kterých si může vybrat. Ale pro různé práce je zapotřebí, aby vaše Lady měla požadovanou úroveň – to znamená, aby vaše Lady mohla získat lépe placené pracovní pozice, musí sbírat zkušenosti. Různé pracovní pozice zároveň vyžadují různá oblečení, ve kterých bude vaše Lady vypadat skvěle a cítit se vnich dobře. Podívejte se na práce dostupné pro vaši úroveň a kupte si požadované oblečení, abyste mohla začít pracovat. Jakmile máte požadované oblečení, můžete se zacvičit ve své nové profesi. Víme, že vaše Lady bude stále velmi zaneprázdněná, proto si může vždy vybrat pracovní dobu od 1 do 8 hodin vzávislosti na ostatních aktivitách. Když Lady dokončí svoji práci, dostane svůj plat za příslušnou dobu a získá zkušenost podle délky odpracované doby.
 
Skaždým postupem bude vaše Lady za odvedenou práci lépe placena. Pokud vaše Lady bude mít možnost na novou pracovní pozici a nezakoupí si požadované oblečení, její příjem vaktuální pracovní pozici se přestane zvyšovat a bude se muset zacvičovat pro novou profesi, aby mohla získat vyšší příjem a zkušenosti.
 
Pokud se rozhodnete ukončit pracovní proces před uplynutím zvolené pracovní doby, dostanete zaplaceno pouze za skutečně odpracovanou dobu.
 
Zatímco vaše Lady pracuje, nemůže vyzývat ostatní Lady vMódní Aréně, ani se účastnit žádných jiných aktivit FTV (to znamená účastnit se focení a vyhledávat supermodelky pro souboje).
 
Začněte svoji kariéru a prohlédněte si možnosti, abyste co nejrychleji získala více zkušeností a vydělala si více peněz na nákupy!