Šatník

25.11.2014 16:51
Každá Lady potřebuje dostatečně velký prostor pro tisíce oblečení a bot, které vlastní! A pokud má ještě ktomu mazlíčka (či dokonce více), takový prostor bude potřebovat ještě nutněji!
 
Proto máte od začátku hry kdispozici šatník, kde můžete všechno oblečení a doplňky pro svoji Lady a její mazlíčky uschovávat. Šatník je dostatečně velký a rozdělený do jednotlivých částí – pro oblečení vaší Lady a pro každého jejího mazlíčka. Každá část je složena zrůzných sekcí, které jsou navrhnuty tak, abyste vždy mohla najít to, co potřebujete – kalhoty, kabáty, obuv, šaty, sukně, kabelky a mnoho dalšího.
 
Všatníku můžete svoji Lady snadno obléct pro každou příležitost – pracovní cestu nebo divoký večírek. Stačí jít do šatníku, vybrat oblečení zrůzných sekcí, kombinovat různé barvy a vytvořit zbrusu nové módní trendy!
 
Pokud nejste spokojené sklasickým vzhledem, zkuste něco jiného – můžete změnit pořadí jednotlivých vrstev tažením myší na pravé straně šatníku. Vtomto panelu uvidíte jednotlivé kusy, které má vaše Lady oblečené a libovolně je můžete přetahovat nahoru nebo dolů, a tím změnit jejich pořadí, takže vršek může být přes kalhoty apod. Zkuste experimentovat – výsledek může být úžasný!
 
Pamatujte, že můžete kombinovat zrůzných sekcí, ale nemůžete použít dva kousky ze stejné sekce (například dvě trička). Výjimkou jsou doplňky – můžete kombinovat různé položky ztéto sekce za podmínky, že jejich umístění je vždycky na jiných částech těla vaší Lady.
 
Jakmile jste spokojená skombinací, kterou jste vytvořila, klikněte na „uložit“ a vaše Lady je oblečena. Pokud se do vytvořeného vzhledu zamilujete natolik, že si ho budete chtít uschovat a použít ho někdy jindy, klikněte na „uložit oblečení“ a nějak ho pojmenujte. Tímto způsobem bude oblečení uloženo a snadno ho znovu najdete, až ho budete potřebovat. Naleznete ho vseznamu uložených oblečení.
 
Toto více méně platí i pro šatník vašich mazlíčků. Každý znich má svůj vlastní šatník a vkaždém znich naleznete oblečení a doplňky zakoupené pro vaše mazlíčky. Jejich oblečení je také rozděleno do sekcí a kousky zjednotlivých sekcí můžete libovolně kombinovat. Jakmile jste smazlíčkem hotova, uložte jeho oblečení a to je celé!
 
Nebojte se experimentovat a kombinovat všechny kousky, které můžete naleznout v Nákupním centru. Ujistěte se, že máte oblečení pro každou příležitost a nezapomínejte na detaily, aby vaše Lady byla vskutku jedinečná, okouzlující a perfektní!