Uživatelské nastavení

25.11.2014 17:19
Ve hře máte různé možnosti nastavení, díky kterým si můžete optimalizovat váš profil.
 
Profil – můžete přidat osobní informace o vaší osobě (datum narození, pohlaví, další informace a avatar), aby vás ostatní Lady lépe poznaly.
 
Změnit jméno Lady – změnit jméno vaší Lady můžete, kdykoli budete chtít. Jediné, co pro to musíte udělat, je vymyslet nové jméno a zadat ho do textového pole. Jméno vaší Lady musí být jedinečné a nesmí ho používat jiná Lady. První změna jména vaší Lady je zdarma.
 
Potvrdit e-mail – po registraci musíte potvrdit váš e-mail a získat odměnu. Pokud se rozhodnete potvrdit svůj e-mail, pošleme vám e-mail spotvrzujícím kódem, který pak zadáte do příslušné kolonky a získáte odměnu.
 
Změnit e-mail – e-mail, který jste použila při registraci, můžete změnit. Jediné, co musíte udělat, je zadat svůj současný e-mail a nový, který chcete používat. Mějte na paměti, že změnou e-mailu v Lady Popular změníte i e-mail používaný vostatních hrách XS Software!
 
Rychlé odkazy – nejvíce navštěvované stránky ve hře můžete přidat ke svým rychlým odkazům, abyste se knim dostala pouhým jedním kliknutím! Příklad: Pokud si budete chtít uložit šatník mezi rychlé odkazy, do pole „Název“ zadejte „Šatník“ a do pole „Odkaz“ zadejte „wardrobe.php“. Můžete si uložit až 10 rychlých odkazů a kdykoli je změnit podle potřeby.
 
Přátelé ve hře – různé Lady ve hře si můžete přidat do seznamu přátel a dostat se na jejich profil jedním kliknutím. Vždy, když budete něco chtít svým přátelům napsat, jděte na seznam přátel a pošlete jim zprávu.
 
Soupeři – různé Lady ve hře si můžete přidat do seznamu soupeřů, abyste je mohla vyzvat bez složitého hledání vhodnocení nebo vMódní Aréně. Pokud jsou o mnoho silnější či slabší než vaše Lady, nebudete je moci vyzvat, ačkoli budou ve vašem seznamu soupeřů.
 
Ignorované Lady – různé Lady ve hře si můžete přidat do seznamu ignorovaných, aby vás neobtěžovaly. Pokud si Lady přidáte mezi ignorované, nebudou vám moci posílat soukromé zprávy, ani přidávat komentáře ve hře.