VIP obchod

25.11.2014 17:08
VIP obchod je místo, kde si můžete zakoupit prémiové položky pro vaši Lady, aby se cítila výjimečně. Jak je známo, diamanty jsou nejlepším přítelem ženy, proto by jich vaše Lady měla mít co nejvíce. Diamanty můžete zakoupit ve VIP obchodu a poté snimi naložit dle vlastního uvážení:
 
Můžete je přeměnit vdolary a jít nakupovat. Dolary, které získáte po výměně diamantů, jsou ihned převedeny na váš účet a vy je můžete ihned utratit.
Použít je knákupu bonusů popularity, které pomůžou vaší Lady zvýšit její popularitu. Každý bonus popularity je přidán do vašeho inventáře a může je použít, kdykoli budete chtít. Pokud si ten samý bonus koupíte více než jednou, musíte počkat, než vyprší ten předchozí, abyste ho mohla aktivovat.
Aktivovat talenty pro vaši Lady, aby vše pro ni bylo snadné. Každý aktivovaný talent trvá určitou dobu. Pokud si ten samý talent koupíte více než jednou, druhý talent bude automaticky aktivován vmomentě, kdy ten předchozí vyprší (což vpraxi znamená, že se prodlouží doba trvání vašeho talentu).
Dát vaší Lady víc energie, aby se rychle neunavila. Můžete si zakoupit energetické balíčky, které budou přidány do vašeho inventáře. Tímto způsobem nemusíte čekat, až se vám energie doplní, jednoduše použijte energetický balíček, kdykoli budete chtít, a vraťte se zpátky do Módní Arény.
Zvýšit maximální energii vaší Lady. Energetický balíček, který zvyšuje maximální energii, bude aktivován ihned po zakoupení. Má určitou dobu trvání. Díky němu vaše Lady může hrát více módních soubojů, než jí energie klesne na 0.
Zakoupit jí vybavení pro úspěšnější a kratší focení. Veškeré zakoupené položky zvybavení určeného pro focení budou přidány do vašeho inventáře a automaticky použity vždy, když se začne účastnit focení. Neposílejte vaši Lady na focení bez tohoto vybavení, díky kterému se sníží doba potřebná kfocení a také zvyšuje její šance na úspěch.
Pokaždé když pro svoji Lady zakoupíte diamanty, jste o krok blíže dosažení další úrovně ve věrnostním programu Lady Popular, který vám umožní různé slevy vNákupním centru, Prodejně nábytku, Zverimexu. Můžete získat jednu ze tří věrnostních karet – stříbrnou, zlatou, platinovou – a využít slev, které vám nabízí.
 
Je to způsob, jak náš tým může poděkovat oddaným hráčům!